προσφορα ασφαλιστικης καλυψης

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και τις συνεργασίες που εξασφάλισε η εταιρία RAVEN SYSTEMS με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και συνδυάστε την προστασία, με ένα πλήθος καλύψεων τόσο για το κτίριο, όσο και για το περιεχόμενο της κατοικίας σας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αποζημίωση από φωτιά, πλημμύρα, κλοπή, καιρικά φαινόμενα, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών πινάκων και άλλα.

 

Όροι και προϋποθέσεις

α. Η προσφορά του ασφαλιστήριου συμβόλαιου απευθύνεται σε κύριες και εξοχικές κατοικίες μόνο.

β. Αφορά οικήματα-χώρους εντός Αττικής.

γ. Αφορά χώρους από 5 έως 200 τμ.

δ. Δεν μπορούν να ενταχθούν στη παρούσα προσφορά οικήματα-χώροι που φέρουν πολεοδομικά βάρη, είναι παράνομα, αυθαίρετα ή εκτός σχεδίου πόλεως.

ε. Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας θα πρέπει να πληροί τους κανόνες ασφάλειας και τα διεθνή πρότυπα όπως ορίζονται στις διατάξεις των ασφαλιστικών συμβολαίων.

στ. Η σύνδεση του συστήματος ασφαλείας με 24ωρο Κέντρο Λήψης Σήματος* είναι υποχρεωτική και η ελάχιστη παραμονή σε αυτό ορίζεται όση και η διάρκεια του Ασφαλιστήριου συμβολαίου, ήτοι ένα (1) έτος.

Η παρούσα προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για Κύριες ή Εξοχικές κατοικίες εντός Αττικής. Σε περίπτωση επαγγελματικού χώρου-αποθήκης θα πραγματοποιηθεί αυτοψία της ασφαλιστικής εταιρίας προηγούμενης της εγκατάστασης του συστήματος ασφαλείας ,προκειμένου να εγκρίνει την ασφάλιση του χώρου στους προνομιακούς όρους της προσφοράς.


* Το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σήματος συνδέεται με τον Συναγερμό μέσω τηλεφωνικής γραμμής και μπορεί να λαμβάνει αυτοματοποιημένα και κωδικοποιημένα σήματα που αφορούν : διάρρηξη, πανικό, όπλιση/αφόπλιση, ιατρική ανάγκη, φωτιά, καπνό, πλημμύρα, αύξηση θερμοκρασίας, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, διακοπή ρεύματος, σήματα συντήρησης συναγερμού.

Το συμβόλαιο σύνδεσης έχει ελάχιστη διάρκεια ένα (1) έτος και το κόστος ανέρχεται στα 98€+φπα/έτος.

Comments are closed.